Werkwijze:
Caftan & More werkt met huurcontracten die onze klanten op de dag van verhuur dienen te ondertekenen. Binnen openingstijden bent u van harte welkom om te komen passen. U kunt meteen uw jurk reserveren voor de week waarin het feest wordt gehouden. NB: Bij het reserveren van een jurk, dient er een aanbetaling te worden gedaan. De aanbetaling is 50% van het huurbedrag. Bij annuleren krijgt u uw aanbetaling niet terug!

Huurperiode:
Tenzij anders is afgesproken is de huur periode maximaal 1 dag. Voorbeeld: Vrijdag jurk ophalen -> Zaterdag retour. Zaterdag jurk ophalen-> Maandag retour. Of u maakt een andere afspraak. U betaalt voor de gehele huurperiode eenmalig de huurprijs van de betreffende kleding of accessoires.

Ophalen:
Indien u de jurk(en) op de vrijdag komt ophalen, dient dit te geschieden binnen de openingstijden. Let op: wij hanteren strikte openingstijden. Op de ophaaldag dient het resterende bedrag betaald te worden en u dient het contract te ondertekenen. Tevens kunt u ook die dag aangeven of u accessoires er bij wenst tegen een meerprijs. Bij het ophalen van de jurk dient u borg te betalen en een kopie van uw legitimatiebewijs achter te laten.Als u nog vragen heeft, dan kunt u bellen 06-29927736 of een email sturen naar info@caftanenmore.nl